Historie

Ditt Kontor As startet opp 1. mars 2002, da under navnet RE KOPI & PRINT AS (medlem i Inventum-kjeden frem til 2008). Selskapet eies i dag av Re Kopi & Print Holding As, som igjen eies av hoved gründerne som startet selskapet, Torill & Anders-Gustav Holt.

Hovedfokus fra oppstarten var salg og service på kopi-print systemer. I 2003 utvidet vi til også å inkludere data og rekvisita med egne produktansvarlige. I 2004 ansatte vi flere erfarne medarbeidere innen kopi-print. I 2005 utvidet vi produktbredden med ansettelse av fagansvarlige også innen kontormøbler. I 2006 styrket vi ytterligere vår satsing innen data, lyd og bilde. I 2007 utvidet vi fagkonseptet med ansettelser innen post, papir og ergonomi. I 2008 styrket vi vår posisjon med nytt forretningsbygg for service og salg i moderne lokaler på Revetal i Re kommune, midt i hjertet av Vestfold, som fremstår som dagens hovedkontor. Samtidig kjøpte vi et lokalt grafisk selskap og fikk markedsføring i eget hus. I 2009 kjøpte Ditt Kontor As to selskaper i Oslo, med salg og serviceportefølje. I 2011 startet også vi med profesjonell kaffe/vann løsninger for kontormarkedet. Høsten 2012 ble vi også eksklusiv importør for UTAX multi-maskiner, hardware og software. I 2012 ble det gjort ytterligere et oppkjøp av en konkurrent i Oslo, hvor vi styrket oss ytterligere med portefølje på en ny
kundegruppe, samt overtagelse av service tekniker.

Høsten 2012 etablerte vi også et eget grafisk selskap, Ditt Grafisk As, som i dag holder til i egne moderne lokaler på 510m2 i på Revetal. Ditt Grafisk sysselsetter i dag 11 faste ansatte og omsatte i 2019 for 13 millioner og vokser stadig med kunder over hele Østlandet.

Januar 2014 overtok vi også Sport1 Revetal, og endret selskapets navn til Ditt Klubbhus As. Denne butikken har i løpet av disse årene blitt ledende på Sport i Vestfold, spesielt innen lagidretter, sykkel og ski. Høsten 2018 ble arealet utvidet til 1500m2, og fremstår som Norges Største Sport 1 butikk. Ditt Klubbhus AS omsatte i 2019 for 34 millioner- en økning på 10 % fra året før. Butikken sysselsetter 12 heltids- og 18 deltidsansatte og er i fortsatt sterk vekst.

Ditt Kontor as har i 2019 17 ansatte og omsatte i 2019 for ca 53 millioner kroner. Hovedkontoret innen salg og service holder til i moderne kontorer på Revetal, i Re kommune, med gratis parkering. I tillegg har vi lokale kontorer i Skien og Oslo.

Vår dyktige og smilende administrasjon – sørger for at all informasjon blir satt i system, både mot kunder og mot ansatte i hele organisasjonen. Her sørges det for at alt innen telefoni, regnskap, lønn, fakturering, service call logging og utsendelse av rekvisita går til kunde til avtalt tid.

Personlig service til ditt kontor fra Ditt Kontor! Som totalleverandør kan vi i tillegg bidra til enkle og rasjonelle innkjøp, og sørge for at support etter kjøp er like godt ivaretatt som før kjøpet! Kunden får enkel og grei tilgang til en lokal leverandør, som har avtaler med de store distributørene/merkevarene i Norge, samt egen import på vårt største forretningsområde, kopi/print/scan. Markedets mest komplette vareutvalg til konkurransedyktige betingelser, uten å være låst til en gitt merke/produsent.

Vi er glade for å konstantere at vi opplever fortsatt fremgang i markedet, både innen kopi/print/scan, kaffe/vann, grafisk design/trykk og sportsutstyr/tekstiler . I all beskjedenhet tror vi dette skyldes et godt tosidig samarbeid med våre forretningsforbindelser. Vårt kundespekter omfatter alt fra småbedrifter til store produksjonsbedrifter. Ellers er vårt hovedfokus bedrifter som ønsker å handle lokalt, med effektiv kontakt mot kunder som ønsker litt ekstra, gjennom:

Ekspertise og service – Din partner for ditt optimale kontor !

Ditt-familiens verdier: Vi går i takt – Vi er engasjerte – Vi viser mot

Dette forplikter, og våre måle parametre for dette, arbeides det aktivt med internt hos oss. Kundeundersøkelser vil vise om vi fortjener visjonen – Bransjens forbilde.

Vi kontakter deg

Fyll inn skjemaet nedenfor og vi kontakter deg snarest!