Nye planer for Sport 1 Revetal

hent_med (1) hent_med (2)

– Da jeg var 15 år og gikk og plukka jordbær ble jeg spurt om hva jeg ville drive med som voksen. Drive sportsforretning var svaret mitt da, forteller Anders-Gustav Holt tirsdag ettermiddag 7. januar 2014. Han eier Ditt Kontor på Revetal, og nå også Sport 1 Revetal.

Per Aage Hansen var tidligere eier og  har drevet sportsbutikken i 30 år på Revetal. Les mer om Persbu gjennom 30 år i neste papirutgave av ReAvisa 5. februar.

Nesten uten forvarsel var alt i butikken på femti prosent da den åpna på nyåret, og folk strømma fort til.

– Nå tømmer vi butikken for varer så vi kan bygge om, forteller Holt. Snekkeren er på plass allerede torsdag morgen, og skal begynne i underetasjen. Butikken vil være åpen hele tida bortsett fra et par-tre dager.

Hortensmannen Sven Pollen Solbakken er daglig leder, med lang fartstid i Ørn/Horten fotball, både som spiller med flest spilte obligatoriske kamper, samt med styreverv og som trener for aldersbestemte lag.

Sammen med enda en hortensmann, tidligere A-lagstrener og spiller for Ørn/Horten og Borre, Lorns Lona, utfyller de to hverandre på det som skal bli en stor klubbsatsing på Sport 1 Revetal. Lona er på plass i april. Begge er også medeiere.

– Underetasjen går fra å være lager til å bli en egen klubbavdeling, med alt av utstyr til klubb i de fargene og størrelsene som skal til, forklarer Holt og Solbakken.

Og klubbsatsinga er ikke liten.

– Målet foreløpig er å være hele Vestfolds klubbhus, forteller Holt, og firmanavnet går fra tidligere Persbu til Ditt Klubbhus.

– Det skal være sånn at et helt lag kan komme og kjøpe draktsett, eller mor kan komme innom før trening og ta med seg strømper og shorts til sønnen før kamp – vi skal ha det på lager, forteller Solbakken.

hent_med hent_med (3)

Minst halvparten av arbeidstida hans vil være utenfor butikken – jobbe med avtaler med klubber, foreninger og bedrifter som skal ha utstyr.

Etter ombygginga vil det ikke være noe mer en rein butikk og klubbavdeling, men det er en enkel sak:

– Alle varene vi får skal stå framme i butikken, og spiserom og kontorer blir på Ditt kontor hundre meter bort i gata, forteller Holt. I tredje etasje der vil det også være utstilt arbeidstøy og lignende til bedrifter og firmaer.

Men dette må presiseres av karene etter mye klubbprat:

– Dette er fortsatt sportsbutikken der du kan komme og kjøpe et akebrett, treningstøy, skismøring eller det du måtte trenge. Vi skal ha et fullbreddesortiment deluxe, og treffe alle aldersgrupper og idretter. Vi fortsetter som før, men med økt ekspertise og service – som slagordet til Ditt Kontor også sier. Omsetninga skal dobles fra ti til tjue millioner i 2014, forteller Holt og Solbakken.

Sport 1 Revetal skulle sendt ut flyers i postkassene med info om halv pris på hele butikken og ombygging, men over halvparten av varene var solgt ut før de kom så langt.

– Vil vil takke for responsen som har vært, så vi får tømt lokalet før vi bygger om og gleder oss til å vise fram Sport 1 Revetals nye profil!

Den nye butikken åpner mellom 1. og 10. februar.

Artikkelen er gjengitt med tillatelse av Synne Eggum Myrvang – ReAvisa.no

Vi kontakter deg

Fyll inn skjemaet nedenfor og vi kontakter deg snarest!