Ditt Kontor kjøper Vannfall AS

Alle Vannkjølere med Leie/-Service avtaler, samt service/support er overdratt til Ditt Kontor AS.

Ditt Kontor har med dette oppkjøpet styrket sin posisjon innen kontorutstyrsbransjen. Selskapet vil i 2014 omsette for nærmere 70 millioner, og har nå 25 ansatte.

Ditt Kontor AS har siden etablering i 2002 alltid tjent penger, og har 2 søsterbedrifter: Ditt Klubbhus AS og Ditt Grafisk AS. Selskapene i Ditt-familien eies av import- og holdingselskapet Re kopi print og holding AS. Samlet omsetning over 100 millioner kr.

Salg og service i fylkene Oslo-Akershus-Buskerud-Vestfold-Telemark er underlagt felles ledelse og koordinering, slik at maksimal utnyttelse av ressursene utføres. For dere som kunde betyr det at vi styrker våre salgs- og serviceteam ytterligere ved oppkjøpet av en større portefølje innen vann -og kaffemaskiner. I tillegg har vi samarbeidspartnere som dekker hele Norge for landsomfattende avtaler, hvor dere som kunde forholder seg kun til oss.

Vi har en ambisjon om å besøke alle kunder som har/har hatt vannkjølere før påsken 2015.

Administrasjonen holder til i egen eid moderne kontor/ butikk i Re kommune i Vestfold.

Tidligere mail og telefonnr. er viderekoblet til Ditt Kontor AS: 33 30 67 67 / post@dittkontor.no.

Eventuelle spørsmål om ovennevnte informasjon kan gjøres til styreleder Anders-Gustav Holt, tlf. 93031481 eller e-post: anders@dittkontor.no.

Vi ser frem til et fortsatt godt og positivt samarbeid med tidligere kunder av Vannfall AS.

Vi kontakter deg

Fyll inn skjemaet nedenfor og vi kontakter deg snarest!